Laden Evenementen

« terug naar Agenda

  • Dit event is voorbij.

Facebook Challenge In 7 dagen zen

14 mei 2018 @ 07:00 - 21 mei 2018 @ 22:00

Uit je hoofd en in je lijf

Heb je het druk? Zou je wat meer rust in je hoofd willen? Minder in je hoofd zitten en meer in je lijf? Doe dan mee aan de gratis challenge “in 7 dagen zen”.

Wat gaan we doen?
We nemen iedere ochtend een half uurtje de tijd om stil te staan bij de dag die gaat komen. In 7 dagen leren we samen om steeds bewuster te zijn van wat er zich gedurende de dag in ons hoofd en lijf afspeelt. Zo leer je beter aanvoelen waar je grenzen liggen en kun je voorkomen dat je daar over heen gaat.

’s Avonds sluiten we samen de dag af. We kijken terug op wat er is gebeurd en bereiden ons voor op een goeie nachtrust.

Ook krijg je elke dag een tip. Bijvoorbeeld hoe je om kunt gaan met piekeren, jezelf een fijne hoofdmassage kunt geven en welke ademhalingsoefeningen je kunt doen om rustig te worden.

Uhm..hoe werkt dat samen?
Meld jezelf aan voor de besloten groep. Daar zit ik vanaf 14 mei ’s ochtends om 7.00 voor je klaar met facebook live. Als je live aanwezig bent kun je reageren op wat ik vertel, en ook als je de video later terugkijkt kun je vragen stellen of input geven.

Ik ben er vervolgens weer om 21.30 sharp om de dag met je af te sluiten. En dat 7 dagen lang.

Wat kun je verwachten?
Ik zal je elke ochtend en avond opdrachten geven waar je mee aan de slag gaat. Dat kan even druk voelen..terwijl het idee was om meer rust te krijgen. Maar geloof me, met wat oefening zorgt het voor meer ruimte en rust. Je kunt er voor kiezen om meer je eigen tempo aan te houden en de challenge uit te spreiden over een aantal weken. De video’s blijven beschikbaar.

Zie ik je maandag 14 mei om 7.00?

Gegevens

Begin:
14 mei 2018 @ 07:00
Einde:
21 mei 2018 @ 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/groups/186742651950426/

Organisator

Een Portie Aandacht
Website:
https://eenportieaandacht.nl