Coaching

Naast massages, geef ik ook coaching in Den Haag.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Of zie je wel een weg, maar liggen daar allemaal beren op. Samen met jou snoei ik graag de bomen bij en aaien we de beren, zodat je je weg weer kunt vervolgen.

Ik geloof dat ieder de antwoorden in zichzelf kan vinden, een gesprek kan helpen om inzichten sneller naar boven te halen. Voor een coaching sessie ga ik graag naar buiten, en kijk daar wat we zoal tegenkomen.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door ongedwongenheid en humor. Een coaching sessie duurt 2,5 uur; we maken kennis en gaan daarna aan de slag. Het is mogelijk om daarna nog eens een terugkomsessie van 1 uur te boeken. Sessies kun je boeken op donderdag t/m dinsdag tussen 10-17 uur, vanwege de parkregels is het niet mogelijk om na zonsondergang mensen te ontvangen.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek van max. 30 minuten. Het gesprek kan face-to-face, telefonisch, per Skype of mail plaatsvinden.