Een portie aandacht in een nieuw jasje

Marije VerstratenMassage6 Comments

Nieuwe huisstijl, logo en website Een portie aandacht

Begin 2018 ging de facebook-pagina online; Een portie aandacht was geboren! Al snel volgde een simpele website en een zelfgemaakt logo. In de tussentijd is Een portie aandacht gegroeid, veranderd en vooral een echte onderneming geworden. Daar paste het oude logo en de inmiddels achterhaalde website niet meer bij. Tijd voor een update!

De afgelopen maanden heb ik, samen met buitenmens en website bouwer Dylan, de tijd genomen om Een portie aandacht goed in kaart te brengen. Waar wil ik naar toe, wat maakt Een portie aandacht uniek en hoe kunnen we dat goed uitdragen, in woord en beeld?

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dat maakt mij des te trotser om het eindresultaat met jullie te delen! Allereerst is het aanbod geüpdatet en past het beter bij hoe Een portie aandacht bedoeld is. Daarnaast is er een nieuw logo met bijpassende huisstijl en natuurlijk een nieuwe website. Wat is er allemaal veranderd?

Het nieuwe aanbod

Hoewel er voor jou, als (potentiële) klant van Een portie aandacht, in het aanbod niet veel is veranderd, is wel veel duidelijker wat je precies kunt verwachten. Alle activiteiten zijn verdeeld in drie hoofdstukken, namelijk: massages, naar buiten en zakelijk. We lopen ze kort door.

Massages

Het aanbod van Massages is hetzelfde gebleven. Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, een Ayurvedische massage of een stoelmassage. Die laatste geef ik zowel in mijn praktijk als op het strand en bij diverse markten. Nieuw is wel de mogelijkheid om bij een ontspanningsmassage voor een deelmassage van 30 minuten te kiezen. Daarnaast kun je vanaf nu ook 5-rittenkaarten aanschaffen, dan krijg je de 5e massage voor de helft van de prijs!

Naar buiten

Het aanbod onder Naar buiten is niet compleet nieuw, maar wel duidelijker en beter in kaart gebracht. De coachings-sessie geef ik niet meer, maar je kunt mee met stiltewandelingen en mobielvrije uitwaai-sessies. Deze plan ik regelmatig in in de agenda. Ook is het mogelijk om een wandeling op maat aan te vragen, bijvoorbeeld als je met een eigen groep met mij mee op pad wilt.

Zakelijk

Nieuw op de website is het Zakelijke aanbod. Hoewel ik al af en toe bij bedrijven en evenementen massages gaf, geeft het nieuwe aanbod meer richting aan de zakelijke markt. Je kunt nu eenvoudig informatie vinden over het boeken van stoelmassages op het werk of op je evenement, en het aanvragen van een wandeling op maat voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

De nieuwe huisstijl en website

Naast de veranderingen in het aanbod is ook de huisstijl, en dus het logo, onder handen genomen. De handgeschreven stijl van het oude logo past nog steeds bij het persoonlijke karakter van Een portie aandacht, dus dit is in stand gehouden. De focus is echter verschoven van het woord “portie” naar “aandacht”. Dat is immers waar Een portie aandacht voor staat!

De grootste verandering zul je als gebruiker niet zien, maar wel merken: de “achterkant” van de website. Deze is helemaal opnieuw opgebouwd en efficiënter ingericht. Hierdoor is de site sneller, makkelijker te laden en flexibeler. Zowel op desktop als mobiel is de website goed leesbaar en direct te benaderen. Daarnaast zijn er twee belangrijke nieuwe functies bijgekomen: Online boeken en “Een portie aandacht in je mailbox”.

Online boeken

Het spreekt redelijk voor zich, maar deze nieuwe functie maakt het mogelijk massages online te boeken. Op de Boek nu-pagina kun je heel eenvoudig kiezen welke massage je wilt boeken, hoe lang en naar welke dag en tijd je voorkeur uit gaat. Dit is geen definitieve boeking, maar als jouw voorkeur ook echt mogelijk is krijg je zo snel mogelijk een bevestiging. In andere gevallen zul je een voorstel voor een alternatieve datum in je mailbox krijgen.

“Een portie aandacht in je mailbox”

Nieuw is ook de mogelijkheid om Een portie aandacht in je mailbox te ontvangen. Niet vaker dan 12 keer per jaar verstuur ik tips, quotes of inspirerende verhalen over aandacht, ontspanning en rust. Daarbij ontvangen abonnees exclusieve kortingen op massages die wel op kunnen lopen tot 50%! Die wil je niet missen, toch?

Gelijk inschrijven? Dat kan hieronder.

Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat je van het nieuwe aanbod en de nieuwe huisstijl inclusief logo en website vindt. Laat je het mij hieronder in de comments weten?

6 Comments on “Een portie aandacht in een nieuw jasje”

  1. Marije,

    Mooie site geworden, heel duidelijke uitleg van alles wat je te bieden hebt.
    Logo en foto passen mooi in het geheel!

    Groeten en tot de volgende massage afspraak,
    Gon Auwerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *