Tutorial geef jezelf een massage

Geef jezelf eenvoudig een hoofd- en gezichtsmassage!

in Massage

Vorig jaar organiseerde ik de Facebook challenge “In 7 dagen Zen”. De challenge was een succes en een leuke groep mensen werkte in 7 dagen toe naar meer rust en ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar, dus houd de website in de gaten voor een mogelijk vervolg!

Als onderdeel van de challenge daagde ik iedereen uit zichzelf te verwennen met een hoofdmassage. Met een paar simpele grepen kun je jezelf namelijk een heerlijke massage geven. En het mooiste is: dat kan echt óveral! Als handleiding nam ik voor de challenge een filmpje op met daarin de grepen van de hoofd- en gezichtsmassage. Hij is simpel en werkt ontspannend, dus ik wilde ‘m je niet onthouden:

Neem jij deze week even wat tijd voor jezelf en pas je de massage toe? Laat het mij in de comments weten! Ik hoor graag wat je van de massage vindt en of je vaker dit soort tips wilt lezen.

About the Author

Marije Verstraten

Vroeger forens en kantoormens, nu masseur en yoga docent in spe. Maar vooral een meisje van het duin die steeds beter leert hoe leuk het is om te verdwalen. Lees hier meer over mij en Een portie aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *