Massages

We zitten vaak en veel achter de computer: op werk en thuis. Nek, rug en schouders hebben het daarbij te verduren. Ook stress kan er voor zorgen dat je je spieren meer aanspant en daardoor last krijgt van hoofdpijn en nekpijn. Massage kan dan heel heilzaam zijn. Massage zorgt ervoor dat je ontspant, het verbetert je weerstand en vermindert stress en gevoelens van onrust.  Ik bied verschillende soorten massages in Den Haag aan.

Massages kun je boeken op donderdag t/m zondag.


  • vermindert stress
  • geeft energie
  • verbetert de bloedcirculatie

9 voordelen van massage

  • verhoogt je weerstand
  • creëert een gevoel van rust
  • verzacht pijnlijke en stijve spieren


  • verhoogt de concentratie
  • verbetert de slaap
  • stimuleert het geluksgevoel
Stoelmassage

Vind je een uur tot anderhalf uur op een massagetafel liggen wat lang? Dan is een stoelmassage wat voor jou. Je houdt je kleding aan en neemt plaats op de massagestoel. Door stimulatie van drukpunten en het kneden van spieren ervaar je binnen korte tijd een lichter en ontspannen gevoel. De massage duurt 20 minuten.

Je vindt mij ook regelmatig met de massagestoel op diverse markten en strandpaviljoens in Den Haag. Houd de agenda of de Facebook-pagina in de gaten voor de eerstvolgende locaties.

Ontspanningsmassage

Met deze massage kom je helemaal tot rust. Ik werk dieper in op je spieren om spierspanning te verminderen. Het is mogelijk om tijdens deze massage extra aandacht te besteden aan bepaalde spiergroepen. Heb je bijvoorbeeld veel last van je nek en schouders dan pas ik de massage daar op aan.

Tijdens de massage zet ik een rustgevend achtergrondmuziekje op. Meestal praat ik niet tijdens de massage, maar als je dat wel wilt dan is dat geen probleem. Sommige mensen ontspannen juist meer als ze praten, terwijl anderen van de stilte meer tot rust komen. Dat is iets heel persoonlijks.

Ayurvedische massage

De Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidswetenschap uit India, vrij vertaald betekent het: kennis van het leven. Binnen deze leer staan drie bio-energieën (dosha's) centraal die alle biologische processen beheersen. Ieder mens wordt geboren met een unieke combinatie van die dosha's. Wanneer deze combinatie verstoord raakt, ben je uit balans en kunnen er ziektes ontstaan. De Ayurveda richt zich op het voorkomen van disbalans door middel van verschillende behandelingen waaronder massage.

De Ayurvedische massage die ik geef is lichtelijk gebaseerd op deze leer en brengt je in een diepe (meditatieve) staat van ontspanning. De massage wordt ook wel energetisch genoemd, omdat de energiekanalen en energiepunten (marma's) in je lichaam meegenomen worden in de behandeling. Deze behandeling duurt 75 minuten en vindt altijd plaats in stilte.

Vind je het interessant om op een toegankelijke manier meer te lezen over de Ayurvedische leer, kijk dan eens hier.

Voorwaarden

Op dit moment masseer ik alleen vrouwen, als man kun je een afspraak maken wanneer ik jou ken of je via een bekende bent doorverwezen.

Wanneer je langskomt ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd.