Geweldige massages.
Gewoon in Den Haag.

In 2021 is de praktijk voorlopig gesloten voor massages.
Op onze Facebook pagina vind je de meeste actuele informatie hierover. 

Toe aan een verwenmoment voor jezelf? Of last van je nek,
rug en schouders door veel achter de computer zitten? Boek
één van de volgende massages bij Een portie aandacht!

Toe aan een verwen moment voor jezelf? Of last van je nek, rug en schouders door veel achter de computer zitten? Boek één van de volgende massages bij Een portie aandacht!

Op dit moment masseer ik alleen vrouwen. Als man kun je een afspraak maken
wanneer ik jou ken of je via een bekende bent doorverwezen. Op de massages zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Op dit moment masseer ik alleen vrouwen. Als man kun je een afspraak maken wanneer ik jou ken of je via een bekende bent doorverwezen. Op de massages zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Meer over mij
Image

Zakelijk

Ook voor zakelijke klanten zijn er genoeg mogelijkheden. Vergroot het werkplezier van werknemers en collega's met bijvoorbeeld een stoelmassage op het werk.

Ik wil meer weten
 

Al vanaf 35 euro*

Wil je een moment om tot rust te komen met extra aandacht voor spieren die vast zitten? Dan is deze massage wat voor jou!

De ontspanningsmassage verzacht pijnlijke en stijve spieren, helpt je ontspannen bij stress en geeft nieuwe energie. Je kunt kiezen uit een massage van 60 of 90 minuten, of een deelmassage van 30 minuten. 

Slechts 70 euro

De Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidswetenschap uit India, vrij vertaald betekent het: kennis van het leven. De massage die ik aanbied is gebaseerd op deze leer en brengt je in een diepe (meditatieve) staat van ontspanning.

Ben jij een Kapha, Pitta of Vata? Samen zoeken we het uit zodat je de massage ontvangt die bij jouw type past. Deze behandeling duurt 75 minuten en vindt plaats in stilte.

Al vanaf 20 euro*

Vind je een uur tot anderhalf uur op een massagetafel liggen wat lang? Probeer dan eens een stoelmassage. Door stimulatie van drukpunten en het kneden van spieren ervaar je binnen korte tijd een lichter en ontspannen gevoel. De massage duurt 20 of 30 minuten.

Ja, ik wil een massage boeken!

*Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de massage.

Een massage cadeau geven? Dat kan!

Cadeaubonnen zijn er al vanaf 25 euro!