Ayurvedische massage.
Gewoon in Den Haag.

direct naar boeken

In 2023 is de praktijk gesloten voor massages.

De Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidswetenschap uit India, vrij vertaald betekent het: kennis van het leven. Binnen deze leer staan drie bio-energieën (dosha's) centraal die alle biologische processen beheersen. Ieder mens wordt geboren met een unieke combinatie van die dosha's. Wanneer deze combinatie verstoord raakt, ben je uit balans en kunnen er ziektes ontstaan. De Ayurveda richt zich op het voorkomen van disbalans door middel van verschillende behandelingen waaronder massage.

"De Ayurvedische massage brengt je in een diepe (meditatieve) staat van ontspanning."

De Ayurvedische massage die ik geef is gebaseerd op deze leer en brengt je in een diepe (meditatieve) staat van ontspanning. De massage wordt ook wel energetisch genoemd, omdat de energiekanalen en energiepunten (marma's) in je lichaam meegenomen worden in de behandeling.

In mijn massageruimte in Den Haag zorg ik uiteraard voor een ontspannen sfeer. Een Ayurvedische massage duurt 75 minuten en vindt plaats in stilte. Tijdens de massage staat er een rustgevend achtergrondmuziekje op.

Kapha, Pitta of Vata?

In de Ayurvedische leer wordt onderscheid gemaakt tussen drie type mensen. Ben jij Kapha, Pitta of Vata? Samen zoeken we het uit en je ontvangt de massage die bij jouw type past.

Je krijgt wat je boekt!

Wanneer je bij mij een massage van 75 minuten boekt krijg je daadwerkelijk een massage van 75 minuten. Dat klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar dit is (helaas) niet overal zo. Voor de massage begint bespreken we altijd eventuele klachten, maar dit gaat dus niet van je massagetijd af. Wel zo fijn, toch?

direct naar boeken

Of bekijk de andere massages

Tarieven Ayurvedische massage

75 min. – 70 euro

Je kunt ook een 5-ritten kaart aanschaffen. De vijfde massage krijg je dan voor de helft van de prijs.

Betalen

Je kunt zowel contant als per pin betalen.