Ontspanningsmassage.
Gewoon in Den Haag.

direct naar boeken

Tot eind 2021 is de praktijk gesloten voor massages.
Op onze Facebook pagina vind je de meeste actuele informatie hierover. 

Gun jij jezelf een heerlijke massage? Omdat je hard hebt gewerkt of omdat je er simpelweg aan toe bent? Boek dan een ontspanningsmassage, gewoon in Den Haag!

Met een ontspanningsmassage kom je helemaal tot rust. Ik werk dieper in op je spieren om spierspanning te verminderen. Het is mogelijk om tijdens deze massage extra aandacht te besteden aan bepaalde spiergroepen. Heb je bijvoorbeeld veel last van je nek en schouders? Dan pas ik de massage daar op aan.

"Heb je bijvoorbeeld veel last van je nek en schouders? Dan pas ik de ontspanningsmassage daar op aan."

In mijn massageruimte in Den Haag zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer. Tijdens de massage zet ik een rustgevend achtergrondmuziekje op. Een ontspanningsmassage geef ik doorgaans in stilte, maar als je wilt praten is dat geen probleem. Sommige mensen ontspannen juist meer wanneer ze praten, terwijl anderen van de stilte meer tot rust komen. Dat is iets heel persoonlijks.

Keuze uit drie ontspanningsmassages.

Voor de ontspanningsmassage kun je kiezen uit drie opties. De goedkoopste optie is die van 30 minuten. Dit is een deelmassage waarbij ik voornamelijk de rug behandel. De meest gekozen ontspanningsmassage is die van 60 minuten. Hierbij komen ook andere spiergroepen zoals armen en benen aan bod. Wil je een uitgebreide, luxere variant? Dan kun je kiezen voor de langere versie van 90 minuten. 

Je krijgt wat je boekt!

Wanneer je bij mij een massage van 60 minuten boekt krijg je daadwerkelijk een massage van 60 minuten. Dat klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar dit is (helaas) niet overal zo. Voor de massage begint bespreken we altijd eventuele klachten, maar dit gaat dus niet van je massagetijd af. Wel zo fijn, toch?

direct naar boeken

Of bekijk de andere massages

Tarieven ontspanningsmassage

30 min. – 35 euro (deelmassage)
60 min. – 55 euro
90 min. – 75 euro

Je kunt ook een 5-ritten kaart aanschaffen. De vijfde massage krijg je dan voor de helft van de prijs.