Stoelmassage.
Gewoon in Den Haag.

direct naar boeken

Tot eind 2021 is de praktijk gesloten voor massages.
Op onze Facebook pagina vind je de meeste actuele informatie hierover. Stoelmassage voor je bedrijf? Bezoek dan de zakelijke pagina!

Vind je een uur tot anderhalf uur op een massagetafel liggen wat lang? Dan is een stoelmassage écht iets voor jou. Je boekt deze massage al vanaf 20 minuten, gewoon in Den Haag.

Bij een stoelmassage houd je je kleding aan en neem je plaats op de massagestoel. Door stimulatie van drukpunten en het kneden van spieren ervaar je binnen korte tijd een lichter en ontspannen gevoel. 

"Door stimulatie van drukpunten en het kneden van spieren ervaar je binnen korte tijd een lichter en ontspannen gevoel"

In mijn massageruimte in Den Haag zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer. Tijdens de massage zet ik een rustgevend achtergrondmuziekje op. Een stoelmassage geef ik doorgaans in stilte, maar als je wilt praten is dat geen probleem. Voor een stoelmassage kun je kiezen uit 20 of 30 minuten.

Je krijgt wat je boekt!

Wanneer je bij mij een massage van 30 minuten boekt krijg je daadwerkelijk een massage van 30 minuten. Dat klinkt wellicht vanzelfsprekend, maar dit is (helaas) niet overal zo. Voor de massage begint bespreken we altijd eventuele klachten, maar dit gaat dus niet van je massagetijd af. Wel zo fijn, toch?

direct naar boeken

Op zoek naar stoelmassages voor op het werk of een evenement? Kijk dan bij mijn zakelijke aanbod.

Of bekijk de andere massages

Tarieven stoelmassage

20 min. – 20 euro
30 min. – 30 euro

Je kunt ook een 5-ritten kaart aanschaffen. De vijfde massage krijg je dan voor de helft van de prijs.

Betalen

Je kunt zowel contant als per pin betalen.