Stiltewandeling.
Gewoon in Den Haag.

direct naar boeken

In stilte wandelen door de natuur, ook dat kan in Den Haag! Ik neem je graag mee naar verschillende gebieden in onze mooie stad achter de duinen. Het Westduinpark, Kijkduin of Meijendel, je kunt op verschillende locaties mee op stap.

"Aan het begin van de stiltewandeling leg ik uit waar je zoal op kunt letten tijdens het wandelen, waardoor je snel vergeet dat je niet “mag” praten."

Tijdens een stiltewandeling zijn we 1,5 uur in stilte op pad, dat kan in het begin even wennen zijn. Aan het begin van de wandeling leg ik uit waar je zoal op kunt letten tijdens het wandelen, waardoor je snel vergeet dat je niet “mag” praten. Onder het wandelen geef ik je af en toe wat tips. Om helemaal tot rust te komen, zullen we halverwege op een mooie plek stoppen om stil te staan bij wat er om ons heen gebeurt.

Een stiltewandeling duurt 1,5 uur en kost 10 euro per persoon. Om de wandeling écht rustig te houden hanteer ik een max. van 6-8 mensen per wandeling.

Stiltewandeling voor groepen.

Wil je met een eigen groep op pad voor bijvoorbeeld een verjaardag of andere gelegenheid? Kijk dan voor meer informatie bij Wandeling op maat.

direct naar boeken

Of bekijk de andere opties

Agenda

Stiltewandelingen plan ik regelmatig in. Voor de eerstvolgende wandelingen kun je in de agenda kijken.

Naar de agenda

Tarieven stiltewandeling

1,5 uur – 10 euro p.p.

Betalen

Je kunt zowel contant als per pin betalen.