Over mij

Ik ben Marije. Ik schrijf, masseer, coach en ben graag buiten.

Nog niet zo lang geleden werkte ik op kantoor en treinde vier dagen per week van Den Haag naar Amsterdam. Daarnaast gaf ik in de weekenden massages aan huis en volgde een opleiding tot pedagogisch natuurcoach.

Uit gesprekken die ik voerde met collega's, studenten (ik was studieadviseur), en massageklanten kwam vaak naar voren dat ze ergens tegen aanliepen of van koers geraakt waren en daar graag eens wat langer over zouden willen praten. Alleen was dat luisterend oor niet altijd beschikbaar, thuis of op werk. Ook leek iedereen te zoeken naar rust. Twee zaken die me niet geheel onbekend voorkwamen, aangezien ik zelf ook regelmatig zoekend was naar de juiste balans van actie en rust. Dit bracht me op het idee van “een portie aandacht”: een luisterend oor en ontspanning. Bijvoorbeeld door het ontvangen van een massage, het maken van een stiltewandeling of een dagdroomsessie in de buitenlucht.

Op deze site lees je meer over mijn aanbod en neem ik je via mijn blog mee in mijn belevingswereld: het verleden, heden en de toekomst. In de buitenwereld loop ik graag een stukje met je op.

Ik werk vanuit huis in Den Haag, mooie stad achter de duinen.

Massages in Den Haag door Marije Verstraten

Een selectie van gevolgde opleidingen: