Over #selfcarenovember

Marije VerstratenselfcarenovemberLeave a Comment

Zelfzorg in november

Het is bijna november, de herfst doet zijn entree. Bomen laten hun bladeren los, sapstromen trekken zich terug en veel dieren bereiden zich voor op de winterrust. De herfst is bij uitstek de tijd om te reflecteren, te vertragen en op te laden. Laat je door de #selfcarenovember challenge inspireren om wat meer aandacht te geven aan jezelf. Vanaf maandag 2 november deel ik elke week twee tips. Doe je mee?

Waarom #selfcarenovember?

We willen eigenlijk allemaal wel wat meer tijd aan onszelf besteden. Echt even een moment voor jezelf, voelen dat er een bepaalde rust over je heen komt. Maar hoe pak je dat aan zonder 3 weken vakantie voor jezelf in te boeken of op een dure retraite te gaan? Kleine dingen kunnen gelukkig al een groot verschil maken. Ik help je deze maand op weg om een start te maken. Wie weet kom je dan zelf op nog meer ideeën om aandacht te geven aan jezelf.

Hoe werkt het?

Op eenportieaandacht.nl verschijnt in november elke week op maandag en vrijdag een tip om mee aan de slag te gaan. Op Facebook en Instagram vind je steeds de link naar de tip of ga rechtstreeks naar de website.

Je hoeft de tip niet meteen dezelfde dag uit te voeren, je kunt gedurende de week een moment zoeken waarop het jou het best uitkomt. Heb je er eentje overgeslagen omdat je er geen tijd voor kon vinden? Geen probleem, pak deze gewoon later op. Aan het eind van de maand kun je terugkijken op wat je hebt gedaan en wat je vaker zou willen doen.

Tip: doe het samen!

Deel de challenge met je vrienden, familie en omgeving. Wanneer je samen met anderen deelneemt en je ervaringen kunt uitwisselen, is het makkelijk om het vol te houden.

Deel jouw selfcare moment op social media

Heb je nieuwe inzichten gekregen? Ben je naar aanleiding van een tip met iets bezig waar je blij van wordt? Wil je met anderen delen wat jou inspireert? Deel je foto’s en ervaringen op social media met de #selfcarenovember

Volg Een portie aandacht op Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *