Stoelmassage

Hebben u en uw medewerkers na een lange werkdag achter de computer vaak last van rug, nek en schouders? Dan biedt stoelmassage op het werk de uitkomst!

Met mijn bedrijf “Een portie aandacht” bied ik stoelmassages aan op locatie (omgeving Haarlem-Den Haag). Een behandeling kan ik op elke plek en op elk moment uitvoeren. De stoelmassage is laagdrempelig. De medewerker houdt kleding aan en neemt plaats op de massagestoel waarna een korte massage van 20 minuten volgt waarbij de aandacht ligt op rug, nek, armen en schouders.

Er zitten verschillende voordelen aan stoelmassage op het werk. Zo werken de massages (werk)stress verminderend en voorkomen of verminderen rug-, nek- en schouderklachten. Ook voelen medewerkers zich energieker en verfrist. Dit alles zorgt voor minder ziekteverzuim en stabiele of zelfs dalende personeelskosten. Kortom: stoelmassage op het werk zorgt voor gemotiveerde en energieke medewerkers, die mentaal en fysiek fit zijn.

En het mooiste is: stoelmassages hoeven helemaal niet duur te zijn! Er zijn verschillende mogelijkheden om stoelmassage op het werk te financieren. De twee meest voorkomende vormen zijn:
1. de werkgever betaalt per massages of per dagdeel. Zijn stoelmassages opgenomen in uw ARBO plan dan wordt (een deel) vergoed.
2. werknemers betalen zelf. Van tevoren schrijven de werknemers zich in en betalen ter plekke.

De kosten van stoelmassages zijn gemiddeld €15,- per persoon (ex. BTW), afhankelijk van afname hoeveelheid.

Is uw interesse voor stoelmassages gewekt, neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

marije@eenportieaandacht.nl
06 83 41 20 76

Voor particulieren bied ik ook stoelmassages aan, meer informatie hierover vind je in het aanbod onder massages.