laat je inspireren

Tip 1: Laat je inspireren

in selfcarenovember

Ken je dat? Je luistert naar iemand die over een onderwerp praat dat je aanspreekt en je voelt hoe je enthousiast wordt. Je hebt zin om zelf ook aan de slag te gaan, actie te ondernemen of meer over het onderwerp te leren.

Je bent geïnspireerd geraakt! En dat merk je aan je energie niveau en je gemoedstoestand. Tip 1 van de #selfcarenovember challenge daagt je uit om inspiratie op te zoeken.

Wie inspireert jou?

Stel jezelf deze week eens de vraag wie jou inspireren:

  • bij welke mensen in je nabije omgeving voel jij je thuis? Hoe inspireren zij jou?
  • welke bekende mensen inspireren jou? Ga op zoek naar filmpjes van hen en laat hen je deze week inspireren.

Heb je geen bekende mensen voor ogen? Of wil je nieuwe interessante mensen ontdekken? Neem dan eens de tijd om TED talks te kijken.

Op de website van TED kun je per onderwerp zoeken en zo een beetje rondreizen door een wereld van nieuwe informatie. Je kunt zelfs zoeken op taal, en bijvoorbeeld alleen maar Nederlandse talks bekijken.

Wie inspireren jou? Laat het weten in de comments en deel jouw inspiratiemomentje op social media met #selfcarenovember!

About the Author

Marije Verstraten

Vroeger forens en kantoormens, nu masseur en yoga docent in spe. Maar vooral een meisje van het duin die steeds beter leert hoe leuk het is om te verdwalen. Lees hier meer over mij en Een portie aandacht.

2 Comments on “Tip 1: Laat je inspireren”

  1. Super initiatief Marijtje, ik doe mee met de challenge#selfcare!! P.s. Jij bent ook 1 van die mensen waarbij ik me thuis voel en geïnspireerd raak door de mooie dingen waar je mee bezig bent! Hasta pronto ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *