selfcare den haag

Tip 7: Trakteer jezelf

in selfcarenovember

Selfcare gaat natuurlijk ook over lief zijn voor jezelf. Tijd om jezelf te trakteren en die liefde te laten zien. Want zoals RuPaul zegt: If you can’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else!

Geef jezelf wat liefde!

Stel jezelf de vraag: hoe kan ik mezelf eens in de watten leggen? Boek bijvoorbeeld eindelijk die gezichtsbehandeling die je steeds uitstelt omdat je vindt dat je daar geen geld aan uit mag geven. Neem een manicure, massage, ga naar de sauna of volg een fijne yogales.

Misschien ben je wat avontuurlijker aangelegd en is de ultieme verwennerij voor jou van de zipline in Scheveningen afroetsjen. Dat staat je natuurlijk ook helemaal vrij : )!

Overigens hoef je natuurlijk niet perse de deur uit. Ga in bad en lees daarna een mooi boek. Installeer je met een maskertje en je favoriete film op de bank. Er is oneindig veel keus.

Hoe leg jij jezelf in de watten? Laat het weten in de comments.

Wil je de vorige tips nog eens nalezen, neem dan een kijkje op de #selfcarenovember Challenge overzichtspagina

About the Author

Marije Verstraten

Vroeger forens en kantoormens, nu masseur en yoga docent in spe. Maar vooral een meisje van het duin die steeds beter leert hoe leuk het is om te verdwalen. Lees hier meer over mij en Een portie aandacht.

close

Ontvang een portie aandacht in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *