Yoga in de drukte

Yoga bij Drukte om je Heen

in YouTube

Zo rondom de feestdagen (maar zeker ook op andere momenten) kan drukte om je heen overweldigend zijn. Bijvoorbeeld als je in de supermarkt loopt op zoek naar dat laatste ingrediënt voor het kerstdiner of een last minute zoektocht naar een sint- of kerstcadeau. Het liefst zou je je even terug trekken, maar dat is op zo’n moment niet mogelijk.

In deze video laat ik je een loopmeditatie zien, die je thuis, buiten maar zeker ook in de supermarkt te doen. Door je te focussen op hoe je loopt, breng je je aandacht terug naar jezelf. Het helpt je om rust te vinden in jezelf om vanuit die rust weer verder te gaan met waar je mee bezig was.

Je hebt voor deze video geen yogamat nodig en hoeft er ook geen sportkleding voor aan.

Voel je vrij om deze video ook met vrienden en familie te delen, en abonneer je op het YouTube-kanaal van Een portie aandacht. Laat je me in de reacties weten wat je van de video vond?

About the Author

Marije Verstraten

Vroeger forens en kantoormens, nu masseur en yoga docent in spe. Maar vooral een meisje van het duin die steeds beter leert hoe leuk het is om te verdwalen. Lees hier meer over mij en Een portie aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *