Nieuw begin yoga

Yoga voor een Frisse Start

in YouTube

Gelukkig nieuwjaar! Vroeger was ik altijd een beetje brak de eerste paar dagen van januari ; ). Maar eigenlijk vind ik het veel fijner om fris en fruitig het nieuwe jaar in te stappen.

Deze Energy Block Release bewegingsserie uit de Dru Yoga helpt daarbij. Het laat je bloed stromen, maakt je warm én helpt je om blokkades in je lijf te verwijderen en innerlijk ruimte te maken. Zo kun je oude patronen loslaten en elke situatie met nieuw inzicht en creativiteit tegemoet gaan. TLDR: met nieuwe energie de dag tegemoet treden.

Een mooie serie dus voor een nieuw begin of frisse start. En nog mooier is dat je er geen mat voor nodig hebt en je hem ook in werkkleding/pyjama/[vul in wat je aan hebt] kunt doen ; ).

Voel je vrij om deze video ook met vrienden en familie te delen, en abonneer je op het YouTube-kanaal van Een portie aandacht. Laat je me in de reacties weten wat je van de video vond?

About the Author

Marije Verstraten

Vroeger forens en kantoormens, nu masseur en yoga docent in spe. Maar vooral een meisje van het duin die steeds beter leert hoe leuk het is om te verdwalen. Lees hier meer over mij en Een portie aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *