Yoga voor Doelgerichtheid

Marije VerstratenYouTubeLeave a Comment

Deugdenyoga Doelgerichtheid

Doelgerichtheid is je ondanks afleiding of tegenslag richten op een doel dat je wilt bereiken. Dat is niet altijd makkelijk en kan je af en toe aan jezelf doen twijfelen. Bij doelgerichtheid komt doorzettingsvermogen om de hoek kijken. In deze yoga sessie gaan we dan ook aan de slag met yoga oefeningen die wat van je doorzettingsvermogen vragen. En weet: voor jezelf beslissen dat je een oefening aanpast, overslaat of even uitrust, vraagt ook doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Dus je kan het alleen maar goed doen!
Ga je deze uitdaging met mij aan?

Ben je geïnteresseerd in chakra’s? Dan vind je het misschien leuk om te weten dat de oefeningen uit deze sessie je 3e chakra stimuleren, de solar plexus, die zich iets boven je navel bevindt. Als dit chakra in balans is, ben je energiek en zelfverzekerd. Je staat dan in contact met onze persoonlijke kracht, zijn in staat ideeën uit te voeren en taken helemaal af te maken.

Pak je mat, dan gaan we beginnen!

Voel je vrij om deze video ook met vrienden en familie te delen, en abonneer je op het YouTube-kanaal van Een portie aandacht. Laat je me in de reacties weten wat je van de video vond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *