Je personeel in de watten leggen.
Gewoon op kantoor.

Ook voor de zakelijke markt biedt Een portie aandacht
verschillende activiteiten. Zo kun je werknemers en collega's
bijvoorbeeld verrassen met een stoelmassage op het werk
of een (stilte)wandeling als orgineel teamuitje.

Kun je wel wat rust gebruiken in het drukke leven? Of ben je gewoon toe aan wat ontspanning? Kom dan mee naar buiten en geef je geest de ruimte om ook een stukje te “wandelen”.

 

In de natuur zijn heeft verschillende positieve effecten op de mens. Je herstelt sneller van stress, het kan depressie verminderen en verbetert je cognitief functioneren. Sindskort kunnen Schotse artsen zelfs “natuur” voorschrijven aan hun patiënten. Genoeg reden dus om met mij mee naar buiten te gaan! 

Neem direct contact op

Al vanaf 15 euro p.p.

Vergroot het welzijn en werkplezier van je medewerkers met een stoelmassage op het werk.

Er zitten verschillende voordelen aan stoelmassage op het werk. Zo werken de massages (werk)stress verminderend en voorkomen of verminderen rug-, nek- en schouderklachten. Ook voelen medewerkers zich energieker en verfrist. Dit alles zorgt voor minder ziekteverzuim en stabiele of zelfs dalende personeelskosten. Kortom: stoelmassage op het werk zorgt voor gemotiveerde en energieke medewerkers, die mentaal en fysiek fit zijn.

En het mooiste is: stoelmassages hoeven helemaal niet duur te zijn! Stoelmassages op het werk kun je al afnemen vanaf €15,- per persoon. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage op jouw evenement

Ga je binnenkort trouwen? Of organiseer je dit jaar het personeelsfeest? Ook voor evenementen kan ik stoelmassages verzorgen. Zo weet je zeker dat jouw gasten je evenement nooit meer vergeten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op, ik denk graag met je mee!

Meer informatie opvragen

Voordelen van stoelmassages.

  • Minder ziekteverzuim

  • Energieke medewerkers

  • Ontspannen werksfeer

Samenwerken?

Bied je zelf stoelmassages aan bij bedrijven en ben je op zoek naar extra masseurs? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen, dus neem gerust contact met me op!

Neem contact op
 

Offerte op aanvraag

Voor groepen van 5 tot 12 personen organiseer ik stiltewandelingen op maat. Samen wandelen we 1,5 á 2 uur in stilte, waarbij ik je aanwijzingen geef om de omgeving nog beter in je op te nemen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Neem contact op