Stoelmassage op het werk.
In en rondom Den Haag.

direct naar boeken

Stoelmassages op het werk, welke medewerker wordt daar nu niet blij van? In en rondom Den Haag verzorg ik voor de meest uiteenlopende klanten stoelmassages.

Er zitten verschillende voordelen aan stoelmassage op het werk. Zo werken de massages (werk)stress verminderend en voorkomen of verminderen rug-, nek- en schouderklachten. Ook voelen medewerkers zich energieker en verfrist. Dit alles zorgt voor minder ziekteverzuim en stabiele of zelfs dalende personeelskosten. Kortom: stoelmassage op het werk zorgt voor gemotiveerde en energieke medewerkers, die mentaal en fysiek fit zijn. 

"Op een rustige plek op jouw locatie komen je medewerkers één voor één langs voor een heerlijke stoelmassage."

Maar hoe werkt dat nou, die stoelmassages op het werk? Simpel! Wij spreken één of meerdere dag(delen) af waarop ik met mijn massagestoel naar jouw locatie kom. Op een rustige plek creëer ik een ontspannen sfeer en komen je medewerkers één voor één langs voor een heerlijke stoelmassage. Gewoon bij jou op de werkvloer!

Stoelmassages, handig om te weten:

Bij een stoelmassage houd je je kleding aan. Je kunt kiezen voor stoelmassages van 15 of 20 minuten. Tussen massages reken ik altijd wat extra tijd in, zodat medewerkers rustig kunnen opstaan en wisselen. Ga dus uit van ongeveer 3 massages per uur. Vantevoren krijg je een intekenlijst toegestuurd, hierop kunnen medewerkers zich inschrijven voor een massage op een specifiek moment. Jij zorgt voor de medewerkers, ik voor de rest!

Wil jij ook graag fittere en energieke medewerkers? Vraag dan nu nog stoelmassages op het werk aan. Heb je eerst nog aanvullende vragen? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

Informatie opvragen

Of bekijk de andere opties

Tarieven stoelmassage op het werk

15 min. – 15 euro p.p.
20 min. – 20 euro p.p.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor stoelmassages op het werk hanteer ik een minimum afname van 6 massages.

Reiskosten

Voor het dekken van mijn reiskosten hanteer ik een bedrag van 0,19 euro per km. Voor zakelijke klanten in Den Haag breng ik geen reiskosten in rekening.

Betalen

Betaling van stoelmassages op het werk geschiedt altijd per factuur achteraf. Bij bedragen van meer dan 500 euro betaal je 50% van het bedrag als voorschot vooraf.

Een portie aandacht is ook te vinden op www.massage-info.nl.